Силата на дъха - специален уъркшоп с Shawn Cornelison
Научи как да дишаш, за да се чувстваш по-добре
26 февруари от 13:30ч.

Дишането е нещо, което правим 20 000 пъти на ден и въпреки това за много хора не е известно силното влияне, което дъха има върху цялото тяло. Това еднодневно обучение с Шон ще ви помогне да научите как дишането е предназначено да влияе благотворно на тялото въз основа на човешката физиологията и древните текстове на йога. По забавен и информативен начин ще научите повече за дъха си и как да дишате за да се чувствате по-добре. Семинарът е подходящ за учители, които искат да разберат по-добре как работи дишането и как да го преподават, а също така е идеален и за ученици, които искат да дишат по-добре и да имат повече енергия.

Обучението ще се проведе на 26 февруари от 13:30ч. до 16:30ч. (3 часа) в студио Yoga Vibe San Stefano изцяло на английски език.

Цена: 60 лв

За записване, моля свържете се с нас по имейл home@yogavibe.net

Обучения по Соматика с Shawn Cornelison
I и II ниво
5 март / 12 март

Ако сте запознати с алтернативните уелнес практики, може да сте чували термина „соматика“, без да имате ясна представа какво означава. Соматиката описва всяка практика, която използва връзката ум-тяло, за да ви помогне да изследвате вътрешното си аз и да слушате сигналите, които тялото ви изпраща относно области на болка, дискомфорт или дисбаланс. Соматичните експерти вярват, че това знание, съчетано с естествено движение, може да ви помогне да работите за изцеление и здраве. Томас Хана, педагог в тази област, измислил термина през 1970 г., за да опише редица техники, които споделят едно важно сходство: те помагат на хората да увеличат телесното съзнание чрез комбинация от движение и релаксация.

Докато соматичните практики стават все по-популярни в западния свят през последните 50 години, много от тях черпят от древната източна философия и лечебни практики, включително тай чи и чи гун.

Шон споделя, че използва тези движения всеки ден в собствената си практика и открих значително намаляване на ежедневното напрежение и болка. Има голямо количество материал за усвояване, така че ще имате достъп до видеоклипове на целия обхванат материал.

Не е необходимо да сте учител, за да посетите тези обучения. Ще можете да съставите домашна практика, която ще помогне за намаляване на напрежението и болката в телата им, както и ще създаде по-здрава и устойчива нервна система.

- Първа част на обучението ще ви запознае с основите на соматиката, ще ви помогне да изследвате тези техники за движение и релаксация.

Обучението ще се проведе на 5 март от 9:30ч. до 16:30ч. с обедна почивка в студио Yoga Vibe San Stefano изцяло на английски език.

Цена: 120лв.

За записване, моля свържете се с нас по имейл home@yogavibe.net

- Във втория семинар, учениците с повече опит в соматичното движение ще могат да навлязат в повече дълбочина, още техники ще бъдат представени, ще обсъдим как да ги включим в редовни класове като виняса, ин или ресторативни практики.

Обучението ще се проведе на 12 март от 9:30ч. до 16:30ч. с обедна почивка в студио Yoga Vibe San Stefano изцяло на английски език.

Цена: 120лв.

За записване, моля свържете се с нас по имейл home@yogavibe.net

*Можете да се включите в само един или два уъркшопа по ваш избор.

Йога при сковани рамене и шия
специален уъркшоп с Shawn Cornelison
25 март от 13:30 ч

Този уъркшоп ще ви помогне да намерите облекчение при хронично стегнат врат или рамене чрез йога упражнения. Шон ще ви даде възможност да развиете разбирането си за това как раменете и шията работят заедно и как са свързани с дишането. Това е повече от семинар за разтягане и пози за освобождаване на напрежението - ще можете напълно да промените отношението си към тези части на тялото си и да научите как да управлявате начина им на функциониране. Ще използвате дишане, движение и неподвижност във врата и раменния пояс за да откриете безболезнен обхват на движение, който може да се увеличи с времето.

Семинарът е подходящ за учители, а също така е идеален и за ученици, които искат да научат как да се справят с болките във врата и раменете.

Обучението ще се проведе на 25 март от 13:30ч. до 16:30ч. (3 часа) в студио Yoga Vibe San Stefano изцяло на английски език.

Цена: 60 лв

За записване, моля свържете се с нас по имейл home@yogavibe.net

Kласове с Richard & Shawn
Виняса Флоу и Ресторативна йога
февруари и март

Любимите ви преподаватели от Щатите - Richard Lanza Shawn Cornelison отново са в България и ще можете да се срещнете с тях съвсем скоро! Освен обученията за учители и семинари, които ще проведат, Ричард и Шон са подготвили и специални класове в Yoga Vibe. Можете да практикувате с тях в студио Yoga Vibe San Stefano:

- Vinyasa Fun Flow клас на 26 февруари от 18:00 ч.
- Restorative Yoga with Hands-On Energy Healing на 26 март от 18:00ч.

Цена на всеки клас: 17 лв, важат карти Multisport и Yoga Vibe

Можете да се запишете директно от меню "График"

200-часово обучение за йога преподаватели
Richard Lanza & Shawn Cornelison

200-часово обучение за йога учители с Ричард и Шон

YOGA VIBE организира сертификационен курс за учители по йога към най-голямата международна сертифицираща организация Yoga Alliance. Ако искате да задълбочите личната си практика, да вдъхновявате други хора и да преподавате йога, този 200-часов йога курс с Ричард и Шон е точно за вас! Курсът е практически, фокусиран върху преподаването и ще се проведе на две части от 09 септември до 18 ноември 2023 г. и от 09 март до 13 април 2024г.

Всички подробности са описани по-долу. Цялото обучение ще се провежда основно на английски език, като допълнителни разяснения ще бъдат правени и на български език.

200 hr Yoga Teacher Training with Richard & Shawn
Certified by Yoga Alliance

YOGA VIBE is proud to host 200 Hour Yoga Teacher Training certified by Yoga Alliance with Richard Lanza and Shawn Cornelison.

This 200 hour experiential teacher training program has a strong focus on teaching skills.

The training will be in TWO periods:
From September 09 to November 18 AND From March 09 to April 13

Saturdays & Sundays 9:30 - 17:30

 • September 09-10, 16, 30
 • October 7, 14, 21
 • November 3-5 (Fri 18:30-22:00, Sat 9:30-21:30, Sun 9:30-16:30)
 • November 11, 18
 • March 9-10, 16, 23
 • April 6, 13

The program meets all core Yoga Alliance competencies including:

 • designing your own Vinyasa or Hatha class for all levels of students
 • analysis of each posture with a focus on functional movement, alignment and modifications
 • hands on adjustment techniques
 • both physical and energetic anatomy and physiology
 • yoga philosophy, history, mantra, pranayama, and ethics

Upon full completion of this program students will be able to establish themselves as full or part time instructors in a variety of setting. Interested candidates must have at least 6 months of dedicated yoga practice of any style.

Graduates will receive Yoga Teacher Certification through Open Doors Yoga Studios, a registered Yoga Alliance program. Registration also includes a lifetime membership to Open Doors Teacher Training Resource Center, an online library of videos and materials specifically designed for the yoga teacher.

The Teacher Training is designed in a way that you don’t have to withdraw from your families and job to become a certified yoga teacher. The program includes 10 weekends (Saturday and Sunday from 9:00-17:30). Although there will be lectures and significant amount of theory, this training is focused on the art of teaching - you will learn how to create your own sequence and how to lead a yoga class.

Price for full payment by September 1st 2023: BGN 3,000
Price for payment on instalments after September 1st: BGN 3,300

Deposit of BGN 500 is necessary for booking a space! The deposit is then deducted from the due amount. NOTE: The deposit is NONREFUNDABLE in case the participants opt out.

For registration and additional info - please call 0882375551 or send an email to home@yogavibe.net

Spots will be limited and group will be small!

* Training will be held in English. Additional explanation might be provided in Bulgarian.

свържете се с насYoga Vibe East
+359 882 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Райко Алексиев №15
Yoga Vibe Center
+359 892 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Хан Аспарух №23
Yoga Vibe San Stefano
+359 898 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Сан Стефано №22
Yoga Vibe Garitage
+359 886 375 551
home@yogavibe.net
гр. София, ул. Донка Ушлинова № 2, сграда 2
Yoga Vibe NV Tower
+359 882 375 551
home@yogavibe.net
NV Tower, бул. „Доктор Г. М. Димитров“ 59